MINDLOCK, SEE YOU IN HELL, CRUCIFY YOURSELF, FULL BLADDER

report

„It’s fair cop crew“ nám nachystali velkou lahůdku. Alesh (frontman Mindlocku) a spol. připravili koncert Trapdoor Fucking Exit až z Finska. Čertužel neklaplo všecko jak mělo a tato grupa se do českých řití nedořítí. Z koncertu ale nakonec nesešlo a za slevněný vstupný sme si mohli vychutnat 4 český kapely.
Po stopu trasa brno-kojetín to na nás jako první vybalila domácí banda Full Bladder. Vystoupení má fakt šmrnc, super banda plná holek (basa+voc). Zpěvačka ječí jako o život, žánrově je to snad nějakej fast hc, nebo tak. Lidi sou čerství, takže je to vynikající pařba. Písničky proti křesťanství, politický vály apod., navíc covery od Dropdead nemůžou nerozhejbat sál. Nadšenej jsem i z vynikajícího zvuku!!!
Druhý nastupujou Crucify Yourself a musím říct, že na to, co sem od týhle grupy čekal, nic moc. Rychlej a uřvanej hc z Napajedel plnej hvězd…Hm, ale něco tomu chybí. Ani lidi nemoshujou tak jako na Full Bladder. I když po nich by to měl každej těžký. Zpěvák si nějak zmrdl nohu (snad prej zlomil, ale tak hrozný to snad nebude, teda doufám..). Na rukách se objevujou první XXX, takže atmosféra de furt nahoru.
Další na place sou Mindlock. Grindujícím umělcům ztížili pozici nějací vesničtí metaláci, keří se dožadovali nějakejch starejch songů druhé kapely kluků z Mindock - Betrayeru. Ale jinak znova parádní vystoupení. Alesh lítal všude kolem, je vidět, že sk8 mu dává dobrej základ pro show. Na sále je fakt supr atmoška, všude kolem samý křížky.. Furt je někdo nad hlavama, lidi se válí po zemi.. Zkrátka výborná odezva, výborný publikum, výborný kapely..
Stejně tak další, See You In Hell z brna. Tentokrát trochu temnější hc, ale naživo dost rychlej. Lidi už sou trochu unavený, ale pořád lítají jak zběsilý! Vidím je vlastně naživo poprvé..hanba! Dobrá pařba, dobrá kapela..dobrý český texty. Kdo ještě nemá poslední epko Případ majora Stárka (je to s Mindlockem) ten by to měl rychle napravit! Výbornej koncert ještě vyšperkovalo, že byl částečně benefiční pro Nesehnutí Kojetín, teda doufám, že nebyl prodělečnej. Ave skatan!

Vložit komentář

Zkus tohle