Scarlett Johansson

Novinky ze světa filmu (10. týden)

Koho nechá Anthony Hopkins kuchnout ve sprše, co chystá Lovec trollů Andre Øvredal a jak budou v Hong Kongu sledovat erotické filmy ve 4D formátu? Odpovědi naleznete v dnešních filmových novinkách.

Peter Berg

Režisér Peter Berg se před nedávnem seznámil s bývalým členem Navy SEALs Marcusem Luttrellem, ve které ve své knize Lone Survivor popsal tajnou misi elitních vojáků z roku 2005 s cílem zlikvidovat členy hnutí Talibán v pohoří Hindúkuš. Ze čtyř vojáků, kteří čelili obrovské přesile, přežil pouze Luttrell, a to s těžkými zraněními. Režisér napsal scénář během svého měsíčního pobytu mezi americkými vojáky v Iráku a hlavní roli nabídl Marku Wahlbergovi. Vedlejší role potom Tayloru Kitschovi, Benu Fosterovi a Mattu Christopheru Sutherlandovi. Berg nám letos naservíruje popcornovou Bitevní loď a tento film plánuje natočit bez patosu a příkras.
 
Se Scarlett Johansson ve sprše by se rád ocitl kdekdo...ale možná ne v té v motelu, který vede jistý pan Bates. Scarlett si totiž zahraje herečku Janet Leigh ve snímku režiséra Saschi Gervasiho Alfred Hitchcock and the Making of Psycho. Jak už jsme informovali dříve, půjde o příběh Alfreda Hitchcocka (Anthony Hopkins) a jeho problémů při natáčení legendárního Psycha. Paní Hitchcockovou si zahraje Helen Mirren, Anthonyho Perkinse Brit James D'Arcy. Janet Leigh pro zajímavost strávila ve sprše při natáčení Psycha sedm natáčecích dní a po zhlédnutí scény se dlouho nesprchovala.
 

Metallica

Tahle zpráva se už jistě objevila v pravidelných novinkách na MM, nicméně připomeňme si, že Metallica hodlá natočit další film. Najala si na to režiséra Nimród Antal (Predátoři), který nakombinuje jejich živé vystoupení s příběhem, ve kterém budou hrát členové kapely a někteří fanoušci. To vše ve 3D. Proč ne, peněz není nikdy dost.
 
Norský režisér Andre Øvredal se proslavil zajímavým Lovcem trollů (Američané už chystají remake, překvapivě) a nyní podepsal smlouvu se společností Chrise Columbuse 1492 Production a zfilmování knihy Carpe Demon: The Adventures Of A Demon-Hunting Soccer Mom. Jak název napovídá, hrdinkou příběhu je žena žijící se svou rodinou v městečku San Diablo, kam se asi neměla (podle názvu města) stěhovat, pokud chtěla skutečně zapomenout na svou minulost čarodějky a lovkyně démonů. V první z pěti knih Julie Kenner musí před démony, kteří se jí chtějí pomstít, chránit svou rodinu.
 

Zoe saldana

Režisér Scott Cooper (Get Low, Okrsek 49) získal pro své drama Out of the Furnace skvělé obsazení. Christiana Balea uvidíme jako osvobozeného trestance, který po vraždě svého bratra plánuje pomstít se jeho vrahovi. Jeho ženu si zahraje Zoe Saldana (Avatar, Star Trek), v dalších rolích uvidíme Caseyho Afflecka (Gone, Baby, Gone) a pravděpodobně Roberta Duvalla jako záporáka. Kdo by se také do projektu nehrnul, když ho vede sestava producentů Ridley Scott, Tony Scott a Leonardo DiCaprio.
 
Tvůrci hongkongského výpravného erotického dramatu 3D Sex & Zen: Extreme Ecstasy (ve své domovině vydělal za první promítací den více než Avatar) nechtějí usnout na vavřínech a dají svému novému dílu další rozměr. Jak? Nenechají nás na film 4D Sex and Zen: Slayer of a Thousand from the Mysterious East jen tak koukat a poslouchat zvuk, přidají nám zážitek. Do hongkongských kin nechají nainstalovat vibrační sedačky. Zda se k lístku do kina budou dávat i kapesníčky zdarma, to se zatím neví.

aktuálně

diskuze