Batman a Superman

Novinky ze světa filmu (29. týden)

Superman se potká v jednom filmu s Batmanem, Avengers už znají svého protivníka a Rocky Balboa se vrací!

Superbat

Největší novinkou z Comic Conu je oznámení filmu, ve kterém se setkají Superman s Batmanem. Režisér Zack Snyder a scénárista David S. Goyer potvrdili, že budou na projektu spolupracovat. Premiéra je plánována na rok 2015. A protože komiksů asi nikdy není dost, před Justice League (2017) se možná i Flash možná dočká vlastního filmu. A kdo bude hrát toho Batmana???
 
Dvojka Avengers se bude jmenovat The Avengers: Age of Ultron. Hlavním zloduchem bude robot Ultron s tělem z populárního adamantia, který je kromě fyzické odolnosti také schopen tvořit a ovládat další roboty. Příběh nebude vycházet z nedávno vydaného stejnojmenného komiksu, příběh bude podle režiséra Josse Whedona a šéfa Marvelu Stevena Feige sestaven z několika komiksů a jejich vlastních nápadů. A vzhledem k naštvaným fanouškům se asi objeví i Loki.
 
Korejský režisér Bong Joon-ho (The Host, Matka) představil vybraným novinářům svůj anglicky mluvený debut, sci-fi Snowpiercer. Jde o ambiciózní, epické vyprávění o budoucnosti, ve které se lidé rozhodli definitivně zatočit s globálním oteplováním. Nicméně lehce se to vymklo a většina lidí zmrzla. Přeživší cestují zvláštním vlakem, ve kterém se vytvoří specifické sociální struktury směřující ke vzpouře chudých. Podívejte se na animovaný prequel (níže) nebo o film o filmu, kde uvidíte i velice slušné obsazení, které dostal mladý Korejec do ruky, části jsou však jen v Korejštině.

 
Producenti Simpsonových se asi nudí a kromě epizody propojené s Griffinovými, o které jsme psali minulý týden, chystají také společné dobrodružství pro žlutou rodinku a posádku z Futuramy. Bender se vrátí do Springfieldu naší doby a pokusí se zabít Barta, aby nemohl nějakou svou budoucí neplechou zničit budoucnost. Epizoda poběží v září příštího roku. Futurama jako taková končí sedmou sezónou během tohoto září. 
 

Rocky a Apollo

Sylvester Stallone a režisér Ryan Coogler připravují spin-off Rockyho. Hlavním hrdinou filmu Creed bude vnuk boxera Apollo Creeda (známe ho ze všech pokračování Rockyho), kterému se sice moc nechce boxovat, ale má talent a potenciál rovný dědečkovi. Obrátí se proto na Rockyho Balbou, kterému se zase nechce zpět do světa boxu ani jako trenérovi. Sly bude trénovat Michaela B. Jordana (Kronika).
 
The Weinstein Company natočí anglicky mluvené remaky dvou hongkongských bojových filmů společnosti Shaw Brothers. Prvním bude snímek The Avenging Eagle (1978), který vypráví o cestě mladého bojovníka a bývalého zločince za pomstou zločineckému klanu. Druhou předlohou bude snímek Come Drink With Me, jehož hrdinkou je bojovnice, která se v převleku za muže vydává zachránit svého bratra, úředníka uneseného zločineckým klanem. Pomáhá jí v tom žebravý mistr kung-fu. Scénáře k oběma napíše John Fusco (Zakázané království, Mladé pušky). Uvidíme, v jakých skočíme žánrech.
 
Komik Mike Myers se chystá na svůj režijní debut, bude jím dokumentární snímek Supermench. Půjde v podstatě o životopis manažera Sepha Gordona. Gordon byl manažerem např. Alice Coopera, Blondie nebo Raquel Welch. Myers se s ním setkal, když se snažil získat práva na použití songu Alice Coopera ve Wayneově světě. Film by měl obsahovat interview mj. s Michaelem Douglasem, Sylvesterem Stallonem nebo Willie Nelsonem.


Přispěj do diskuze

jsou tri trailery...dva vypadaji jako sceny z filmu, jeden je tradičnejší sestříhanej (jak tam Džordžík říká, jak nádhernej je východ slunce :-). Plus ještě jeden novej: film.moviezone.cz/gravitace/trailery/
Každopádně na to se těším.

Jinak:
www.csfd.cz/film/236288-out-of-the-furnace/videa/
film.moviezone.cz/kick-ass-2-na-plny-koule/trailery/

podle me ten trailer je jen rozstrihana uvodni scena a dej bude uplne different, coz samozrejme hura

O traileru na Gravity jsem taky přemýšlela...jako ho přilípnout. Ale nějak se to nehodilo do celýho článku. Celý to zasažení lodi je samozřejmě jeden záběr, asi to bude masakr :-)

no jako SuperBata se trosku bojim.. jinak na serialy moc neni tajm, takze k Simpsun a dalsim ode me asi nicevo..

tak ona je nějaká 24. série a do tý 20. to ještě šlo....ted jsou vesměs nejzábavnější jen ty čarodějnický
co Baara řiká na trailery Gravity? :)

pro žádnej seriál není dobře, když běží takhle dlouho... nic netrvá večně.
Bale pořád dokola trvdí, že Batman už ani náhodou.

tak už se u DC a u Warnerů konečně rozhoupali :) uvidíme, třeba přijde neodolatelná nabídka pro Balea :). Mentorují Stalone se dal tak nějak čekat :)
add Simpsnovi...poslední 2-3 řady jsou krutě slabý, ale maximálně...nulovej vtip, jenom sem tam Homer to zachrání ale celkově ten seriál jde do keplu

aktuálně

diskuze