Sasha Grey

Novinky ze světa filmu (44. týden)

Za dva roky nás čeká další epizoda Hvězdných válek, Elijah Wood zachraňuje Sashu Grey a Arnie se vrací jako Barbar Conan…ano, tohle všechno je pravda! Takže čtěte dál, dnes to stojí za to.

Je-li někdo, koho tahle mega-novinka minula, nechť zví, že George Lucas prodal svou Lucasfilm společnosti The Walt Disney Company, a to za cca 4 miliardy dolarů. Obchod zahrnuje také součásti Lucasova „impéria“ LucasArts, Industrial Light & Magic a Skywalker Sound. Polovinu ceny společnosti dostane Lucas vyplacenu a polovina půjde na burzu. U Disneyho nelenili a oznámili, že v roce 2015 chystá Hvězdné války: Epizodu VII a v odstupu dalších dvou a čtyř let další dvě. 20th Century Fox však nadále vlastní práva na distribuci všech natočených Star Wars. Proslíchá se, že Lucas chce věnovat velkou část zisku z prodeje na charitu.
 
Španělsko-argentinský film bude předlohou romantické komedie Elsa & Fred (trailer na originál zde), který natočí režisér Michael Radford (Pošťák). Jedná se o příběh dvou starých lidí, kteří se setkají jako sousedi v jednom domě. Mrzutému vdovci Fredovi, který život celý život dělal jen to, co se od něj čekalo, vtrhne do života vitální Elsa, která stále sní o lásce a vášni. Remake se bude odehrávat v New Orleans a v hlavní rolích uvidíme Shirley MacLaine a Christophera Plummera.
 
Arnie Schwarzenegger rozjíždí svou post-politickou filmovou kariérou svižně. Už jste se mohli podívat na trailer k filmu Konečná, se Slyem natáčí „escape movie“ The Tomb a objeví se také ve snímku Davida Ayera Ten o boji speciálních jednotek s drogovým gangem (Arnieho sestřih zde). Ale to nestačí, Arnie se vrátí také jako Conan ve filmu The Legend Of Conan. Film bude ignorovat nejen loňského Barbara Conana, ale naváže rovnou na jedničku z roku 1982. Do života postavy se vrátíme po 30ti letech, kdy se chystá na odchod do Valhally a chce odejít v bitvě, prý takoví Nesmiřitelní po conanovsku. Uvidí se, zda si film bude chtít udržet eRkový rating originálu.
 
Nicole Kidman si zahraje hlavní roli v thrilleru Rowane Joffeho Before I Go to Sleep. Adaptace románu S. J. Watsona vypráví o ženě, která se každé ráno budí se ztrátou paměti. Její manžel jí vždy řekne, že měla nehodu a nesmí vycházet z bytu. Jednoho dne to žena poruší a promluví si s lékařem (Mark Strong), který jí poradí každý večer si digitálně nahrávat vzpomínky. Žena brzy zjistí, že manžel nebude asi úplně manžel. To vše v produkci Ridleyho Scotta.
 
Španělský režisér Nacho Vigalondo (Uvězněni v čase) natočí anglicky mluvený film Open Windows.  Půjde o thriller odehrávající se v reálném čase na displeji notebooku, přesněji plátno nebo obrazovka budou při jeho promítání představovat monitor počítače. K natáčení chtějí tvůrci použít několik druhů snímání včetně kamery mobilu, webkamery, záběrů ze satelitů a bezpečnostních kamer. Základem příběhu bude hledání unesené herečky v podání jednoho mladíka (Elijah Wood). A tu herečku nebude, pánové, hrát nikdo jiný než Sasha Grey!
 
Matthew Vaughn natočil loni X-Men: První třídu a měl točit i další X-Men: Days Of Future Past. Teď si však prohodil práci s tvůrcem prvních dvou filmů o mutantech Bryanem Singerem, přispěl do scénáře a bude producentem. Singer se usadí na režisérskou stoličku. Natáčení začne na počátku příštího roku a premiéry se dočkáme v červenci 2014. Vrátí se většina zásadního obsazení První třídy.


Přispěj do diskuze

zobrazit vše

   DW:
zrovna jsem nedávno zase viděl 28 days/weeks later, mluvíte mi z duše.
  


miluju ten film!

co dělaj hobiti když vyrostou film.moviezone.cz/maniak/trailery/

zrovna jsem nedávno zase viděl 28 days/weeks later, mluvíte mi z duše.

   D.: rychly zombies jsou super .-)  
<3 ;-})

tyjo... brad pitt a zombies jo? to je teda zajimava kombinace. ty hordy rychlych zombiku vypadaj nadejne... rychly zombies jsou super .-)

sašenkaaaaa :), potaham zase nějaké kousky co nemam...holka byla v branži chvilku a kolik toho nestihla :)
arnie samozřejmě kult o tom člověk nepochybuje...jen doufam že mu nedají stejný účes jako v expendables kdy to měl jak bouchlé trafo..

add lucas..no je to kauf jak prase, samozřejmě něco přitahne nazpatek cash za merch..ale film určitě bude, já bych volil ale příběh před episodou I viz hry kotor..témat je tam hafo...

a jedna originalní kampan na bonda
www.videacesky.cz/ostatni-zabavna-videa/originalni-reklamni-kampan-n

hm, tentokrat skoro vsechno zni zajimave (hlavne ridley scott a sasha grey). se sashou grey jsem mimochodem videl Girlfriend experience a pokud si dobre pamatuju tak mi prisla celkem slusne schopna hrat i v jinejch filmech nez obvykle. arnieho starnouci svalovci... no nevim... ale urcite jsem zvedavej na vysledek.

aktuálně

diskuze