Natalie Portman

Novinky ze světa filmu (48. týden)

Zajímá vás, za kolik se draží nejcennější filmové rekvizity, kteří dva herci se připojí k druhým Avengers nebo jak zní píseň U2 k filmu o Nelsonu Mandelovi? Pak jsou tu dnešní filmové novinky právě pro vás!

Elizabeth Olsen

Na internetu už se o tom mluví několik týdnů, Marvel však teprve teď potvrdil dva herce pro Avengers: Age of UltronAaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Anna Karenina) a Elizabeth Olsen (Martha Marcy May Marlene) si zahrají dvojčata Quicksilvera a Scarlet Witch. Jde o mutanty, kteří se původně objevili v komiksu X-Men (jde o děti Magneta). Quicksilver je nadán schopností pohybovat se a myslet rychlostí zvuku (později také skoků v čase) a jeho sestra Scarlet Witch dokáže ovlivnit pravděpodobnost. Dvojka Avengers nás čeká 1. května 2015. Oba herce uvidíme také v remakeu Godzilly.
 
Minulý týden jsme psali o tom, že Monty Pythoni se znovu ukáží na divadelních prknech. Mělo to být jedno představení, ale vzhledem k tomu, že se vyprodalo během 43 vteřin, bude jich pět. Tomu se říká sláva.
 
Titulní soška z filmu Johna Hustona z roku 1941 Maltézský sokol se prodala v aukci za více než 4 miliony dolarů. Zařadila se tak mezi nejdražší filmové „rekvizity“ těsně za mnohem rozměrnější „rekvizity“ - Batmobil z 60.let a (4,2 milionu) a Aston Martin z Goldfingera (4,6 milionu).

 
Na snímek Nymphomaniac Larse Von Triera se čeká se zvědavostí a určitou nejistotou, co z toho vlastně vyleze… První plnohodnotný trailer je prý necenzurovaný. Na to, že herci natáčeli některé scény „natvrdo“, se to příliš necenzurované nezdá. Posuďte sami.

Po rodičovské přestávce se Natalie Portman pustila do čtyř projektů, které přijdou do kin během roku 2014. Jedním z nich bude western Jane Got a Gun režiséra Davida O’Connora (Warrior), ve kterém se Natalie představí jako žena, která si prošla mučením banditů a chce se svým mužem (Noah Emmerich) začít nový život na hranicích. Banditi se však vracejí (vedeni Ewanem McGregorem) a Jane musí vlastníma rukama bránit svou rodinu. Projekt si prošel krizí v době, kdy se režisérka Lynne Ramsey opustila projekt den před začátkem natáčení, údajně kvůli chaosu, který vytvářela pod vlivem alkoholu a dalších látek.
 

J.R.R. Tolkien

Dílo J. R. R. Tolkiena už není považováno za nezfilmovatelné, o jeho životě se to ale stále říci nedá. Bylo už několik projektů, které chtěly ukázat divákům příběh a osobnost autora Pána prstenů, ale žádný nebyl dotažen do konce. Nyní se projekt s prostým názvem Tolkien připravuje u Chernin Entertainment a Fox Searchlight a měl by nám Tolkiena představit už jako studenta Pembroke College či jako vojáka v První světové válce. Zásadní otázkou bude, jak se k projektu postaví pozůstalí.
 
Studio MGM má plán „vybrakovat“ svou filmotéku formou remakeů. Momentálně je na řadě kultovní mlátička Road House z roku 1989. V té si Patrick Swayze zahrál vyhazovače, který přijíždí do malého městečka, aby zde udělal pořádek v místním baru. Dostane se však do křížku s mafiánským bossem, který městečku vládne. Snímek byl na svou dobu dosti brutální, Swayze prý v jedné rvačce někoho vážně zranil. Novou verzi natočí Rob Cohen (xXx, Rychle a zběsile).
 
Poslední album skupiny U2 vyšlo před více než čtyřmi lety, nicméně film Mandela: Long Walk to Freedom je přesně tématem, které si Bono nemůže nechat ujít. Vznikla tak píseň Ordinary Love. Film přijde do kin na začátku příštího roku, do české distribuce zatím nebyl zařazen. 


Přispěj do diskuze

teaser na godzillu? pardon, ale používat k tomu proslov oppenheimera, to se mi moc nezdá...

Je tam jen konec...jak se jí to nevejde do úst :-D

teaser k nové godzille mě nadchl..mohlo by se to podařit....

jinak co viděno v kinech
thor 2 asi možná nakonec lepší než jednička, finále bylo povedený a hláškující Loki potvrdil hlásit stůj co stůj :)
Kapitán Phillips - možná bych doporučil před shlédnutím se podívat na www.csfd.cz/film/321145-unos/ stejný námět jiné zpracování, nicméně phillips hodně dobrý, Hanks velmi přesvědčivý ale mnohem víc neherci piráti. Greengrass se po slabší zelené zoně vytáhl

za "c" palec hore ;-)

nevim, co je to za trailer k tomu Nymphakovi, ale v tom, co jsem videl ja o vikendu, je normos blowjob

aktuálně

diskuze