Forum

Přihlašte se pro přidání odpovědi.

Top 5 - knizky

Prodavam to jen komplet, o cene zatim nemam predstavu, protoze nevim jak se to ted pohybuje. Budu se snazit aby obe strany byly spokojeny. Nabidky nebo dotazy na :chachopek@seznam.cz
Netravim zivot na netu, takze prosim o strpeni, diky.

wu long, kolik bys za to vlastně chtěl?

lemmy: myslis bolana nebo lovecrafta?

mam to v pdfku, jen jsem z toho potreboval nejaky info, ale dik za nabidku :)

wu long:Já bych měl zájem jen o sešity číslo X. Případ Charlese Dextera Warda a číslo XI. Stín z času...ty mám už v horším stavu.

wu long, já bych zájem měl...

pokud by mel nekdo zajem, muzu sesitoveho lovecrafta prodat komplet...

jinak ad bros: lords of chaos Ti za nakupku rad prenecham. pod stromecek jak delane :)) dej vedet jestli mas zajem....

pf - a kdo to čte? jinak díky za linky, do práce nesmírně užitečný!

roberto bolano - chilské nokturno

až na pár kolísavjehc momentů skvělý a až po dočtení mi došla spousta věcí z divokejch detektivů, byť ty knížky přímo propojený nejsou

Předpokládám, že to nebude jeden z vašich oblíbených knižních námětů, ale rád bych vám doporučil dvojici knih Bartlea Bulla "Šanghajské nádraží" a "Čínská hvězda".

Situované do čínského prostředí počátku 20. století, v době, kdy se v Rusku moci snaží ujmout Lenin a jeho komunistické ideje zasahující až do Číny. Příběh je prokreslený zajímavými popisy prostředí - podobnost s R. V. Gulikem - a životy, mnohdy na okraji možností, hlavních protagonistů, kteří se musí prokousávat jak útrapami sociálních bariér a tehdejšího režimu, tak i mocenských soubojů, útlaku a samozřejmě osobních vztahů. Nechybí ani kriminální zápletky, vraždy, pronásledování a souboje. Je to čtivé, plné napětí a výborných postřehů... Tj., můj názor.

pokud máte rádi lovecrafta, doporučuju jeho audioknížky v češtině. erich zann ok, výpověď randolpha cartera taky, ale vyděděnec a hlavně slavnost bomba.

jinak lovecraft jako audioknihy v angl tady: audiobookvault.ws/?cat=982

ale je to vesměs low resolution, na rapidlibrary jde najít call of cthulhu jako komix (skvělej) a konečně na necronomicon.bloxxter.info/ jde najít dost stahovacích linků na angl texty

Ok, mě to jen tak napadlo, navíc jak říkám, ještě před 3/4 rokem nebyl problém tu sbírku i sešity koupit, asi už je. Všechny pravda nemám, takže dík. Jinak já si myslím, že to zfilmovat moc dobře nejde, už jen proto, že je to "napopsatelné" :)) a zrovna v případě Lovecrafta si nechci ovlivňovat vlastní představu :)

Kompletní šešitové vydání H.P.Lovecraft edice ZLATÝ KŮŇ ve formátu PDF zde :myko.tvujweb.cz/hpl/

Mimo této sbírky vyšla i sbírka povídek s názvem "Vyděděnec",takže bych asi nehledal nějakou spojitost s filmem.To první vydání sbíky VHŠ je už jen těžko dostupné a o kompletní sešitové edici ZK nemluvě.A na film se rád kouknu-tedy pokud nějaký vůbec bude :-)

hm, asi je třeba kout železo, kdyz se točí fim (mj. nechci to vidět, i když Toro umí), ještě loni v prosinci to šlo koupit v tom knihkupectví poblíž Zlejch, stejně jako ty sešity (s hrozným obalem od Saudka), jinak celá ta sbírka je k přečtení tady:
www.paulmcicetea.estranky.cz/clanky/howard-phillips-lovecraft/
i když chápu, papír je papír...

Nové vydání sbírky povídek H.P.Lovecrafta " V Horách šílenství " zde : www.daemon.cz/autor/280/lovecraft-howard-phillips

farma zvířat je super hlavně jako audioknížka

jjj taky jsem ji dal za jedno odpoledne-vona je ultrakratka...za tu wikinu dik paac totons neznam...

farmu zvířat sjem dal za jedno dopoledne na flaffu :)) tématicke..jj neni zlá...
jinak asi znáte ale menší předloha k 1984 z které taky i orwell se nechal inspirovat a nikdy to nepopíral

cs.wikipedia.org/wiki/My_%28rom%C3%A1n%29

bruth: farma zvirat mi prisla o levl lepsi...biblictejsi:)

aktuálně

diskuze