Forum

Přihlašte se pro přidání odpovědi.

cestování

voe, ten mam v distru asi za 150 °)

Ty voe kucka, ještě jsem se zapomenul pochlubit, že jsem koupil v Sao Paulu vinil Crossfade od Insanie z roku 1994. To je úlovek :-)

Petře tak fotky se začínají objevovat na Facebooku u Mira Vejvoda a Tomáš Bokr, takže zda-li máš FB konto, tak je tam najdeš. Teda doufám, že jsou vidět nejen pro přátele.

vq. díky

lemmy: tvoje odkazy byly jen a pouze na plakaty, nic dalsiho jsi o tom nesdelil, coz uz jsem ti naznacoval v predchozim prispevku, tak to snad napodruhe polopaticky pochopis

Lemmy. … .ahoooj ty kluku ušatá, díky! Report by měl určitě psát Míra, asi přidám pár postřehů, hlavně vtipné situace, které se Mírovi neustále stávají a mohl by je uličník případně zamlčet :-)

pf. … . Petře fotky určitě budou, já teda nefotil, ale foťáky byly dva, takže jich bude asi megakupa. Když je kucka nezveřejní někde na netu, tak je není problém poté nasdílet. Až budou tak sem napíšu ;-)

ce zas meleš vašku? plácl si prostě blbost, žádná výstava plakátů to nebyla, a já to ani nepsal, tak teď nekušni.

vítku, pls, budou někde fotky?

a vedle...

no jo, ale já jsem z brna...

lemmy: to bys musel udelat nejdriv bů a rict, co tam vsechno bylo a nelinkovat pouze plakaty, chapes :p

vítku! vítej doma! budeš psát i něco víc? nebo někdo z vás? moc rád bych si početl i o těch nehudebních záležitostech. muselo to být krásné...

vašku, líbí se mi, že umíš posoudit výstavu na které jsi nebyl a na které byly asi tři plakáty dohromady. zbytek věcí byly uniformy, modely, hračky, fotky, kresby, průkazky, obrazy... ale ty asi na webu nenajdu.

Tak jsem zpět. Maličko o věcech, co se týkají aspoň hudby.

Dvě noci a dny (při příjezdu a odjezdu) se o nás staral Jeferson (ex-ROT, UNTIF SCUM), neuvěřitelně milej, obětavej a přátelskej klučina. Vozil nás super hipisáckou dodávkou VW a vůbec se o nás staral jak o vlastní rodinu. Hodně moc se zapsal do mého srdce!

Dále jsme byli hosty u Borelli (SOCIAL CHAOS) a jeho ženy Dudy (dvě noci). Opět neuvěřitelný hostitelé a neskutečně fajn lidi. Byli jsme s nimi právě na koncertě ARMAGEDOM a TERROR REVOLUCIONARIO (hrála ještě třetí kapela, žel tu jsme nestihli)

Koncert super, viděl jsem teda jenom tak třetinu. Hodně mě bavili TERROR REVOLUCIONARIO. Jinak se mi taky moc líbila ohromná přátelskost lidí na koncertě, nikdo nás bílý huby neznal (vyjma Míry teda, toho znal skoro každej), ale všichni nás zdravili jak starý známý.

Nu, jinak byla velekupa i jiných zážitku, ale o nich třeba někdy u pivka, abych to tu nezasíral :-).

ta holcicka je snad jeden z nejznamejsich propagandistickych nazi plakatu.. nevim jestli ma smysl jit na vystavu neceho, co kazdy uz videl milionkrat na netu (prosim tuhle vetu negeneralizovat zpusobem "na co teda chodit vubec do galerie, kdyz se muzu podivat na svechny obrazy na netu" :p)

takovejch plakatu mam v pc asi 200 a dalsich 200 americkejch..ta propaganda je hodne fascinujici

ježu to berlinský metro mi zas dalo... tam se snad nevyznám nikdy.

jinak vychvalovaná výstava hitler und deutschen je malá a strašně natřískaná, přesto ne nezajímavá a pro ty němce asi i průlomová (no a některý kousky jsou tam vyloženě srdíčkový
www.flickr.com/photos/amphalon/4058081774/
www.hlitgroup.org/extras/HitlerYouth/HitlerYouth.html
www.hlitgroup.org/extras/HitlerYouth/HitlerYouth_files/YouthServingT
a tak

www.pacifikem.cz/?inc=foto

docela zajímavá historická fotogalerie

Bizzi. ... .lovim, co mi sily staci :-)

lemmy. ... .Mirous s Dasulou teze zdravi :-)

metod. ... .Armagedom je to. Kapelu vlastne neznam, expert na to je tady Mirous.

ns. ... .jen takovy cundr ;-)

aktuálně

diskuze