Forum

Přihlašte se pro přidání odpovědi.

technika

pochopil som ;) preto som pisal len pocuvanie, ziadne zive hranie.

o etymoticoch viem, aj som rozmyslal nad mc5kami ale ked som si cital o nich viac tak az moc vela ludi komentovalo zvuk za moc suchy/nudny.

kazdopadne uz som si zaobstaral Vsonic vsd3. akurat vcera mi dosli. zatial vyzeraju celkom dobre, zvukovo ok, uvidim este po zahoreti ako sa vykristalizuje.

penonaudio.com/VSONIC-VSD3

   Cronic: len pocuvanie. zaner asi uvadzat nemusim... :))  
zamer znamenal, zda je chces treba i na zivy hrani, pro pohyb... cenu ti ale nesplnim ;) www.sluchatka.net/etymotic-research-hf5/

len pocuvanie. zaner asi uvadzat nemusim... :))

   Cronic: nejaky dobry tip na stuple do 1500kc/60e?
mam uz vyhliadnute vsonic gr07 ale 95e sa mi za stuple davat nechce :D tak ak by niekto mal nieco overene a dobre..
  
a ucel? jen poslech?

nejaky dobry tip na stuple do 1500kc/60e?

mam uz vyhliadnute vsonic gr07 ale 95e sa mi za stuple davat nechce :D tak ak by niekto mal nieco overene a dobre...

dik ;)

U těch sennheiser momentum být zvuk u moderních nahrávek dost otřesný.Já mám Audio Technica ath ad 500x a zvuk u některých nahrávek je prakticky nesnesitelný.

tak sennheiser momentum sa zabehavaju - zvuk masaker
este k tomu dokupit nejaky lepsi d/a prevodnik a budem spokojny :))

pouzivam sluchadla Seinheiser hd 280 (paradni utlum 32db, takze vhodny i na hrani) a sem tam Sony (ted nevim oznaceni - basovejsi zvuk), testoval jsem ruzny sluchatka jako Audio-technica, Marshall, AKG, Koss... a na ty Seinny nemuzu rict spatny slovo. vetsinou hraju z kompu bohuzel, neb hi-fi se mi domu nevejde, ale u nasich, kdyz jedu, palim to tam na masakr sestavu Denon a tripasmovy JBL

uplnej lamer - iphone 4 a sluchátka nějaké koss domací randomy.....doma genius 5+1 sestava :)

ked uz je tu to forum a nikde inde som to tu nenasiel, by ma celkom zaujimalo na akej technike tu kto pocuva ten nas metal? nejake hifi alebo len pocitac s plastovymi reprakmi, popripade ake sluchatka? osobne mam na von mp3 prehravac cowon iaudio s t-jays stuplami co je celkom fajn ale doma bieda, len PC so zakladnou doskou a 2.1 logitechmi co by som chcel zmenit (dokupit zvukovku a nejake poriadnejsie domace sluchatka). viem ze je toho kopec na roznych hifi blogoch ale chcel som vediet ako je to videne aj ludmi tu na maraste... ;-)

Brutusacek: No nenajde to treba Fermento. Na Viral Load mi to vyjede tunu vysledku vcetne Rotten Sound a Nasum, ale kapelu Viral Load to nenajde. Insidious Decrepancy to samy. Vubec snad vsechny kapely, co sem pridaval sam, to nenajde;-)

Jeste ten filtr u hledani by krom recenzi novinek atd moh bejt i na kapely... Ty, ktery byly v puvodni databazi a ja je jen editoval, to najde v pohode...

Mně to třeba nenajde Pyrrhon, i přesto, že jsem je přidával když jsem si zkoušel jak to funguje. Když zadám přímo adresu marastmusic.com/kapely/pyrrhon tak je tam..

jo o diskuzích se ví, snad se na tom dělá, ale po rozkliknutí sekce to nedělá

u který kapely ti to nenajde nic?

Na hlavni strance se nejak neukazujou posledni prispevky v diskuzich

Stana: Jako "Album: The Trees...", "Recenze: The Trees Are..."? Jedno je album v databazi, to druhy je recenze a je to propojeny, takze tvoje hodnoceni se ukaze u obou...

Ja mam naopak problem, ze nejaky kapely (i kdyz jsou v databazi) mi hledani nenajde.

Jo a labely uz fungujou, fajn.

hlavně vole to nezapomeň napsat uplně všude

já to řikal, že každá změna je k horšímu - marast neni výjimka...

Jj trvalý přihlášení souhlasím, ale s tím si určitě hravě poradíte.
Jinak zkusil jsem najít Sikth a vyjela mi každá deska dvakrát ve stylu 2x recenze a 2x stručný info o desce. Co mám hodnotit? Nejde to nějak sloučit?

jj reakce na mou poznamku v bete, ze by bylo fajn skoncila jenom u checkboxu v loginu, kterej jeste nefunguje :).
a porad to chce predmet, to me bavi jeste min :P.

vysira se mi trvaly prihlaseni neustale

aktuálně

diskuze