Dust To Gold

editovat album
Dust To Gold Sestava
Hampus Klang - Guitars
Dag Hell Hofer - Vocals
Gustav Hjortsjö - Drums
Adam Hector - Bass
Alexander Lyrbo - Guitars

01. Speed And Attack
02. Ain't Enough
03. Rogue Soldier
04. Fuel The Fire
05. One More Round
06. Highway Love
07. Wildfire
08. Screams In The Night
09. Forever Rise
10. The Prophecy
11. Hollow Grounds
12. Dust To Gold

Datum vydání: 20.duben 2018

Lidi okolo
produkce a mix: Bullet a Mankan Sedenberg v Pama Studios (Torsås)

Tvé hodnocení:


Bullet, hard rock, Dust To Gold