Tattooed On My Brain

editovat album
Tattooed On My Brain Sestava
Pete Agnew - Bass
Carl Sentance - Vocals
Jimmy Murrison - Guitar
Lee Agnew - Drums

01. Never Dance With The Devil
02. Tattooed On My Brain
03. State Of Emergency
04. Rubik's Romance
05. Pole To Pole
06. Push
07. The Secret Is Out
08. Don't Throw Your Love Away
08. Crazy Molly
09. Silent Symphony
10. What Goes Around
11. Change
12. You Call Me

Datum vydání: 12.říjen 2018

Tvé hodnocení:


Nazareth, Eagle Rock Entertainment, Tattooed On My Brain, hard rock