Nové skladby Flotsam And Jetsam, Swallow The Sun a Bias (David Silveria)

♫ Bývalý bubeník Korn David Silveria vypustil dvě skladby svého projektu BIAS, který postavil na základech předchozí kapely Core 10.

SWALLOW THE SUN - Upon The Water (When A Shadow Is Forced Into The Light, 25/01/19)

FLOTSAM AND JETSAM - Control (lyric video) (The End Of Chaos, 18/01/19, AFM Records)

01. Prisoner Of Time
02. Control
03. Recover
04. Prepare For Chaos
05. Slowly Insane
06. Architects Of Hate
07. Demolition Man
08. Unwelcome Surprise
09. Snake Eye
10. Survive
11. Good Or Bad
12. The End

Eric "A.K." Knutson - Vocals
Steve Conley - Guitar
Michael Gilbert - Guitar
Michael Spencer - Bass
Ken Mary (ALICE COOPER, ACCEPT) - drums

Vydavatel: AFM Records