Nové skladby Panzer a Metal Machine, Sodom chystají EP, Prong desku coververzí

Sodom - Sacred WarpathPRONG chystají nahrávku coververzí, předělají např. Black Flag (The Bars), Bad Brains (Banned In D.C.), Adolescents (Kids Of The Black Hole), The Sisters Of Mercy (Vision Thing), Killing Joke (Seeing Red), Hüsker Dü (Everything Falls Apart) a Neil Young (Cortez The Killer).
♫ 01/12 vyjde také EP německým SODOM Sacred Warpath, deska bude 2015.
METAL MACHINE - Morning Star (Free Nation, 24/10, Dream Records), za bicími sedí Jon Dette.

PANZER - Panzer (lyric video) (Send Them All To Hell, 28/11, Nuclear Blast)

01. Death Knell
02. Hail And Kill
03. Temple Of Doom
04. Panzer
05. Freakshow
06. Mr. Nobrain
07. Why?
08. Virtual Collision
09. Roll The Dice
10. Bleed For Your Sins

Schmier (DESTRUCTION) - bass, vocals
Herman Frank (ACCEPT, VICTORY) - guitars
Stefan Schwarzmann (ACCEPT, ex-RUNNING WILD) - drums

Vydavatel: Nuclear Blast Records