Videa Blackmores Night, Breaking Benjamin a Tank, skladba , Shinedown

BLACKMORE'S NIGHT - Will O' The Wisp (video) (All Our Yesterdays, 18/09, Frontiers Music Srl), 06/11 pak u vyjde Eagle Rock Entertainment na DVD a Blu-ray dokument The Ritchie Blackmore Story, který bude obsahovat i živák z Tokia.

BREAKING BENJAMIN - Angels Fall (video) (Dark Before Dawn, 23/06, Hollywood)

SHINEDOWN - Outcast (Threat To Survival, 18/09, Atlantic)

TANK - Make A Little Time (lyric video) (Valley Of Tears, 25/09, Metal Mind Productions)

01. War Dance
02. Valley
03. Of Tears
04. Eye Of A Hurricane
05. Hold On
06. Make A Little Time
07. Heading For
08. Eternity
09. Living A Fantasy
10. World On Fire
11. Hold Your Fire

Mick Tucker - guitars
Cliff Evans - guitars
Bobby Schottkowski - drums (SODOM)
Barend Courbois - bass (BLIND GUARDIAN)
ZP Theart - vocals (ex-DRAGONFORCE)

Vydavatel: Metal Mind Productions, MVD Distribution