Autor: 90 Uživatelé: 83 Tvé hodnocení: hodnoť
Godless Prophets & The Migrant Flora

DARKEST HOUR - Godless Prophets & The Migrant Flora

Info k albu

přejít na profil kapely

editovat album
John Henry - vocals
Mike Schleibaum - guitar
Mike Carrigan - guitar
Travis Orbin - drums
Aaron Deal - bass

01. Knife In The Safe Room
02. This Is The Truth
03. Timeless Numbers
04. None Of This Is The Truth
05. The Flesh & The Flowers Of Death
06. Those Who Survived
07. Another Headless Ruler Of The Used
08. Widowed
09. Enter Oblivion
10. The Last Of The Monuments
11. In The Name Of Us All
12. Beneath It Sleeps

Datum vydání: 10.březen 2017

Lidi okolo
produkce: Kurt Ballou v Godcity Studio
obal: Shaun Beaudry

Tvé hodnocení:


Godless Prophets & The Migrant Flora, metalcore, Darkest Hour, melodic death metal