Deka měsíce, prosinec 2009

Deka měsíce, prosinec 2009

article_902_px2

1/ Master's HammerMantras

www.bandzone.cz/mastershammer

Na konci obráceného kříže doprava, pak přímo rovně kolem pentagramu v tak akorát misionářské poloze, skoro jakoby padal, ale ono ne, kozla si raději nevšímejte, neštěká, ale žere, při nejmenším pokouše, nu, pak už jen směrem strmě dolů a na pokraji opilého mlžného oparu šestkrát po sto jedenácti obrácených otčenáších a jednoho nahnutého zdrávas na usmířenou… a přesně tam pod schody je recka sazemi mazaná, ale kominík to nebyl, byli to Lunaris a Loo. Fajn deka!

article_902_px3

2/ Divinity - The Singularity

www.myspace.com/divinitymetal

Čtyřikrát sláva a nekonečnou bylinnou mánii pro onDRajse! Já nemusím nic psát a vy nemusíte ty věty bez ladu a skladu, gramatických a větných zádrhelů, prázdných výkřiků a všelijakých nesmyslů bez valné pointy číst, protože si jen tak můžete po lehounku kliknout vaším ctěným ukazovacím či jiným prstem na levé nebo pravé (dle orientace v prostoru) tlačítko a budete rychlostí internetu a připojení přeneseni na místo k čtení určené. Tady KLIKNOUT! Super deka!

article_902_px4

3/ Fear FactoryMechanize

www.myspace.com/fearfactoryofficial

Pětkrát děleno nulou, nikdy nekončící slávu, nehasnoucí mužný šarm a nezdolná játro pro Brutusáčka za jeho budoucí recku, kterou co nevidět napíše a na kterou se všichni moc a moc těšíme. Že ju? Přesně, vy čtenáři jedni ušatí a čtenářky jedny ňadratý. A skandujeme všichni pěkně pospolu. Hoďte tam mexickou vlnu se solí a citrónem. Ještě jednu a pak ihned opakovat. On to srdíčko prostě má.

Poznámka pod čarou, která však není vidět, tak si ji prosím pěkně pro zachování smyslu představte: Brutusáček i Fear Factory jsou v tom nevinně, neb ani Brutusáček a ani FF pro sebe navzájem nehlasovali. Deku jsem žel neslyšel…

MJC elááá hopsa na oko kuří ústav v areálu léčebny:

Michael Tyahur – Heavyn, Nokturnal Mortum - The Voice of Steel, Jamie Cullum - The

article_902_px1

Pursuit, Gaza - He is Never Coming Back, Keelhaul - Triumphant Return to Obscurity, Disarmonia Mundi - The Isolation Game, U2 - The Best of 1980 – 1990, Vulvark – Vulvark, Samael – Passage, Ga'an - Ga'an, The Gathering - The West Pole, Khaled – Liberte, Proghma-C - Bar-do Travel, Swallow The Sun - New Moon, Uneven Structure – 8, Throwdown – Deathless, Krallice - Dimensional Bleedthrough, Zola Jesus - The Spoils, Severed Saviour - Severred Insurrection, Goldfrapp - Felt Mountain, Porcupine Tree - On the Sunday of Life, Ahab - The Divinity of Oceans, Oumou Sangare – Seya, OverKill - Ironbound, Self Collapse - The Affliction, Jerry Cantrell - Degradation Trip, East Of The Wall / Year Of No Light / Rosetta – split, Thy Disease - Anshur-Za

PS: V MJC výběru se objevila deska kapely, která pro mě prezentuje ideologii, s kterou nechci být v žádném případě spojován, neb s ní velmi ostře nesouhlasím, a proto jsem nechtěl The Voice of Steel od Nokturnal Mortum v této Dečce měsíce vůbec uvádět. Ale Lunaris má pravdu v tom, že jakákoliv cenzura je mnohdy větší zlo… Ale za mě osobně velký FUCK OFF NSBM!!!

Tagy:

aktuálně

diskuze