Novinky ze světa filmu (29. týden)

Novinky ze světa filmu (29. týden)

Charlie Sheen plánuje financovat vlastní seriál, Ralph Fiennes režíruje a Quentin Tarantino oživuje kariéru další zapomenuté hvězdy.

Charlie Sheen

Charlieho Sheena už sice nemá pro jeho alkoholové a drogové výstřelky nikdo rád (obzvláště ne producenti seriálu Dva a půl chlapa), ale Charlie to nevzdává. Do televize se chce vrátit se seriálem Anger Management, vycházejícím z komedie Kurz sebeovládání s Adamem Sandlerem a Jackem Nicholsonem z roku 2003. Jde o příběh mírného muže, kterému je nakázáno účastnit se kurzu s terapeutem, který nabourá klientovi život a sám by potřeboval léčbu. Sheen hodlá do produkce seriálu investovat vlastní prostředky.
 
Quentin Taratino postupně obsazuje svůj plánovaný spaghetti western Django Unchained a zdá se, že bude pokračovat v oživování kariér zapomenutých hvězd. Sadistického trenéra černých otroků, kteří baví bílé pány zápasem v klubu Candyland, nutící také otrokyně k prostituci, si pravděpodobně zahraje Kevin Costner. Roli majitele klubu již ukořistil Leonardo DiCaprio. Obě zmíněné postavy si prý nezadají s Waltzovým Landou z Hanebných panchartů. Otroka, který se pokusí z klubu osvobodit svou ženu, hraje Jamie Foxx. Tarantinovi oblíbence Waltze a Samuela L. Jacksona uvidíme také.
 

Felicity Jones

Herec Ralph Fiennes už má jako režisér na kontě shakespearovskou adaptaci Coriolanus. Teď bude režírovat životopisné drama The Invisible Woman. Jde o příběh inspirovaný životem Ellen „Nelly“ Ternan, která se v 18 letech stala milenkou tehdy pětačtyřicetiletého spisovatele Charlese Dickense. Ten se po roce rozvedl s manželkou Catherina, ale Nelly před veřejností tajil. Kniha Claire Tomalin o jejím životě se stala bestsellerem. Momentálně probíhá casting na hlavní roli, kterého se účastní například Felicity Jones nebo Abbie Cornish. Zda si Fiennes sám zahraje Dickense, to se teprve dozvíme.
 
Hugh Jackman si na Comic Conu otevřel pusu a všichni se dozvěděli, že Steven Spielberg má prý zájem zfilmovat divadelní hru Keitha Huffa A Steady Rain. Jedná se o příběh dvou policistů a nejlepší přátel, kteří vrátí malého chlapce jeho údajnému strýci, ze kterého se posléze vyklube vrah-kanibal. Po smrti chlapce se vztah policistů vyhrocuje, neb je třeba, aby někdo přijal zodpovědnost za chybu, která stále malého chlapce život. Své divadelní role by si měli zopakovat právě Jackman a Daniel Craig, kteří je na Broadwayi hráli 12 týdnů.
 

Andrew Garfiled

Roberta Redforda už dnes příliš nevídáme. Dočkáme se ho však v politickém thrilleru The Company You keep, který bude také režírovat. Redford si zahraje bývalého radikála, žijícího 30 let pod falešnou identitou. Musí se dát na útěk před armádou v momentě, kdy jeho skutečnou identitu odhalí mladý ambiciózní novinář (Shia LaBeouf). Scénář vychází ze stejnojmenného románu Neila Gordona.
 

Je někdo zvědavý na trailer na nového Úžasného Spider-mana s naprosto úchvatným Andrew Garfieldem? Klikněte sem! Trailer na třetího Batmana je také venku.


Přispěj do diskuze

   Stana:
tady je pár záběrů z natáčení pawouko-czlowieka ve Varšavě :D
www.youtube.com/watch?v=iai8NbB4-wA
  

tady je pár záběrů z natáčení pawouko-czlowieka ve Varšavě :D
www.youtube.com/watch?v=iai8NbB4-wA

heh..tarantino má takovou pozici že stačí poslat email hercovi jestli si u něj nechce zahrát a všichni to berou všema deseti :)

aktuálně

diskuze