Year Of The Tiger

editovat album
Year Of The Tiger Sestava
Myles Kennedy - lap steel, mandolin, banjo, bass and guitar

01. Year Of The Tiger
02. The Great Beyond
03. Blind Faith
04. Devil On The Wall
05. Ghost of Shangri La
06. Turning Stones
07. Haunted By Design
08. Mother
09. Nothing But A Name
10. Love Can Only Heal
11. Songbird
12. One Fine Day

Datum vydání: 09.březen 2018

Lidi okolo
produkce: Michael "Elvis" Baskette

Tvé hodnocení:


Year Of The Tiger, Myles Kennedy, rock, hard rock, melodic rock