Nové skladby Hatchet, Devil You Know a Queensrÿche (live), trailer k horroru Deathgasm

Deathgasm je nový horror z Nového Zélandu, který pro Dark Sky Films natočil Jason Lei Howden (podílel se třeba na Hobitovi nebo Avengers).

HATCHET - Living In Extinction (Fear Beyond Lunacy, 30/10, The End Records)

QUEENSRŸCHE - Arrow Of Time (live video, Wacken Open Air festival 2015) (Condition Hüman, 02/10, Century Media)

DEVIL YOU KNOW - Stay of Execution (We Bleed Red, 06/11, Nuclear Blast)

01. Consume The Damned
02. The Way We Die
03. Your Last Breath
04. Stay of Execution
05. Break The Ties
06. Shattered Silence
07. Let The Pain Take Hold
08. Master of None
09. Searching For The Sun
10. How The End Shall Be
11. Broken By The Cold

Bonus tracks

12. Eye of The Tiger (cover)
13. I Am Alive
14. We Live

Howard Jones - Vocals (Ex-Killswitch Engage, Blood Has Been Shed)
Francesco Artusato - Guitar (All Shall Perish, The Francesco Artusato Project)
John Sankey - Drums (Devolved, Fear Factory, Divine Heresy)
Ryan Wombacher - Bass (Bleeding Through)
Roy Lev-Ari - Guitar

Vydavatel: Nuclear Blast Records