Nové skladby Tesseract a Rivers of Nihil

Nová deska TESSERACT Sonder vyjde 20. dubna, první singl Luminary.

RIVERS OF NIHIL vydávají nové album Where Owls Know My Name 16. března. Singl The Silent Life.

1. Cancer / Moonspeak
2. The Silent Life 06:34
3. A Home
4. Old Nothing
5. Subtle Change (Including the Forest of Transition and Dissatisfaction Dance)
6. Terrestria III: Wither
7. Hollow
8. Death Is Real
9. Where Owls Know My Name
10. Capricorn / Agoratopia

Jake Dieffenbach: Vocals
Brody Uttley: Guitar
Jon Topore- Guitar
Adam Biggs: Bass / Vocals
Jared Klein: Drums

Vydavatel: Metal Blade Records