Říjnové koncerty 2020

Říjnové koncerty 2020

Prymula nám opět zakázal prakticky všechny akce. Nechť tento článek slouží spíše jako přehled toho, co v říjnu neuvidíme.

V průběhu roku 2017 jsme začali vydávat články zaměřené na koncerty měsíce . Jaký je jejich účel? Samozřejmě informovat o koncertech a festivalech. Na rozdíl od Alba měsíce se však nezabýváme akcemi, které jsme již absolvovali, ale píšeme o těch, které nás následující měsíc čekají, a proč se na ně těšíme.

Níže můžete najít několik dle kalendáře seřazených tipů, které mají Marasťáci v hledáčku.

Pokud by někdo z pravidelných návštěvníků Marastu chtěl přispět svými tipy do budoucích článků, stačí se ozvat do komentářů.

čtvrtek 1. října až sobota 3. října

LUNCHMEAT FESTIVAL (Studio Hrdinů, Praha) – FB event

JSt: Co si budeme, zásadní je tu jen mág frenetického tribalu Shackleton, ale i pár fajn CZ/SK koncertů by být mělo. Dost důležité je už to, že by to snad opravdu mělo proběhnout, byť pár odpadlíků je.

pátek 2. října

GRIND SHAMPOONS DOWN IX (Modrá Vopice, Praha) – FB event

bizzaro: Mindwork si v týhle super sestavě nemůžu nechat ujít!

LooMis: Nechci být špatným prorokem (edit: teď už je to sychr), ale tohle může být na poslední dobu poslední koncert, ne-li úplně letošní poslední. Tak lidi, zvedněte zadky a doražte, Prymule, nePrymule, protože podporu potřebují nejen kapely, ale především Vopice, poslední místo, kde se ještě dá v rozumné míře koncertovat. Navíc sestava, kterou si Střapák sezval je famózní: BWTS budou začínat už v 18:00 (tak doufám, že je zase nepropásnu, než stihnu dojet z práce), Perfecitizen vydali novou famózní desku a Mindwork v sestavě Face The Day? Kdy to zase uvidíte!!! A Covidu se nebojte, dezinfekci s sebou budou mít Šampóni.

Doporučuje DR.

pátek 2. října až sobota 3. října

NAROZENINY ETERNIE VOL. 4 / BENEFIT NA PROVOZ ZA DOB KRIZE (Eternia, Praha) – FB event

mIZZY: Jak už název napovídá, jedná se o akci, která by měla aspoň trochu zalepit finanční šrámy, které klub měl a stále má. Z kapel stojí za zmínku např.: Bahratal, Vole, Sheeva Yoga, Decultivate, V0nt, 0100 nebo Zmar.

neděle 4. října

SCIENCE KILLER + FAT OLD DONALD (Kabinet Múz, Brno) – FB event

JSt: Science Killer patří mezi ty zajímavější CZ/SK kapely, hutná kytarová psychedelie (nenazýval bych to přímo stonerem a není to ani klasický psych rock), křtí novou věc a naživo bych je někdy viděl rád.

pátek 16. října

SEKEROMLAT + OČI VLKA + KULMA (Bajkazyl, Brano) – FB event

mIZZY: Pražskej black punk, sudetské black duo a ostravské sypačky.

MALIGNANT TUMOR + HORRIBLE CREATURES (007 Strahov, Praha) – FB event

bizzaro: Ostrafska mlatička zas po nějaky době v Praze. S HC fajn balíček.

sobota 17. října

HYMEN COLLECTOR FEST 2020 (Modrá Vopice, Praha) – FB event

bizzaro: Klasicky podzimní Jarova akce, kde oslaví nejen svý narozky, ale i 10 let Congenital Animalies. Společnost budou dělat Godless TruthInsistent ad.

čtvrtek 22. října až sobota 24. října

HRADBY SAMOTY – BRATISLAVA INTERMEZZO (A4 & Fuga, Bratislava, Slovensko) – FB event

mIZZY: Tady bude největší otázka, jestli se z ČR půjde dostat na Slovensko. Lístky máme, ale pokud se neotevřou hranice, tak nám asi propadnou, protože je pravděpodobně nikdo nekoupí. Mno, kdyby to ale vyšlo, na In Slaughter NativesFlint Glasse a rychty jako Maraki se těším moc. 

Edit: Tak na Slovensku taky nic nebude a přesouvá se na neurčito.

čtvrtek 29. října

MARTIN BRANDLMAYR + BANAUSOI (Punctum, Praha) – FB event

JSt: Bubeník Radian. Tzn. bude to elektroakustika a bude to hodně chytré, ale klidně to může mít i dost groove.