Novinky ze světa filmu (31. týden)

Článek

Základní informace o příběhu nových X-Menů, kandidáti na netopýřího muže nebo plány na celovečerní Černou zmiji. To a ještě více v dnešních filmových novinkách.

Anna Torv

Hvězda seriálu Hranice nemožného Anna Torv si zahraje lesbičku v seriálu HBO Open. Seriál by se měl skrze příběhy více postav zabývat různými úhly pohledu na sexualitu, monogamii a intimitu partnerských vztahů. Anna Torv bude hrát instruktorku jógy, která si i přes dlouhodobý vztah s herečkou v podání Jennifer Jason Leigh začne románek s vdanou ženou.
 
Šest herců se prý již dostalo na seznam kandidátů Warner Bros. na roli Batmana v plánovaném pokračování Muže z oceli, čili setkání Supermana s Batmanem. Jsou jimi Josh Brolin, Ryan Gosling, Joe Manganiello (Spiderman), Richard Armitage (hlavní trpaslík z Hobita), Max Martini (Pacific Rim) a Matthew Goode (Strážci). Nikdo z herců není vyloženě mladík, takže se dá předpokládat, že se setkáme se zkušeným netopýřím mužem. Scénář se začíná psát, takže na výběr si počkáme...ale, Ryan Gosling, vážně?
 

Černá zmije

Zkušený producent britských televizních show a seriálu John Lloyd se zmínil, že s Rowanem Atkinsonem probírají možnost natočit celovečerní verzi Černé zmije. Seriál, jehož čtyři série se odehrávaly v různých historických obdobích, je považován za jeden z nejlepších komediálních seriálů všech dob. Nedávno se mluvilo o páté sérii, která by se odehrávala v 60. letech v hudebním prostředí, nicméně vzhledem k věku zúčastněných to teď prý vypadá na příběh ve stylu seriálu Dad's Army o partě postarších a služby neschopných chlapíků, kteří dají za Druhé světové války dohromady jednotku domobrany. Inu, trio Atkinson, Fry, Laurie bychom si asi líbit nechali.
 
Málokdo si vzpomene, před kolika lety začal Leonardo DiCaprio mluvit i americké hrané adaptaci japonské mangy Akira. Nyní diskuze již po několikáté ožívá i se jménem režiséra Jaumea Collet-Serry (Sirotek, Neznámý). Jako jeden z mála tvůrců byl prý ochoten pracovat s rozpočtem 90 mil. dolarů, který naordinovali u Warnerů. Donedávna se do hlavní role počítalo s Garrettem Hedlundem. Japonská adaptace (1988) příběhu o vůdci motorkářského gangu a jeho boji za záchranu přítele zapojeného do tajného vládního projektu zpopularizovala japonské animé v západním světě.
 

X-Men - Profesor X

U Foxů odstartovali internetovou kampaň k X-Men: Days of the Future Past. A také konečně pustili něco o ději. Genetik jménem Bolivar Trask (Peter Dinklage) rozluští gen X a označí ho za hrozbu pro celé „normální“ lidstvo. Odstartuje program Sentinel, který má pomoci zachránit lidi, tj. vymýtit mutanty. Wolverinovo vědomí se z roku 2023 tedy vrací zpět do roku 1973, kde se pokusí s mladým profesorem Xavierem a mladým Magnetem neblahé budoucnosti zabránit. Podle fiktivní stránky o Trask Industries právě v roce 1973 začal program Sentinel. Vzhledem k tomu, že ve filmu se sejdou nejdůležitější postavy z První třídy i z původních filmů, hvězdy se skoro nevešly ke stolu na Comic Conu.
 
James Cameron a studio 20th Century Fox oficiálně oznámili, že jejich společné plány zahrnují další tři pokračování Avatara, což dělá z příběhů z planety Pandora tetralogii. Tři pokračování se budou natáčet najednou a produkce začne během příštího roku. Premiéry jsou plánovány na roky 2016 až 2018. Na scénářích budou s Cameronem spolupracovat například autoři Války světů či Zrození planety opic.
 
Oscarový ceremoniál v roce 2014 bude moderovat Ellen DeGeneres. Populární americká moderátorka, držitelka třinácti cen Emmy, prováděla oscarovým večerem již v roce 2007, kdy si někteří stěžovali, že byla až moc zdrženlivá. Uvidíme, jak to dopadne v neděli 2. března 2014.

Vložit komentář

Baara - 16.08.13 16:49:40
no vzhledem k tomu že Bale měl taky takový jeden výraz pro všechno tak já bych volil Goslinga pro nového batmana...
Prosíííím? Tu poznámku Baleovi jsem jako nečetla :-) Gosling je dobrej a do takovejch megavěcí by se fakt pouštět nemusel...vím, že teď v komiksárnách hraje kdekdo, je to spousta peněz, ale...
brutusáček - 14.08.13 11:44:09
no vzhledem k tomu že Bale měl taky takový jeden výraz pro všechno tak já bych volil Goslinga pro nového batmana...
Baara - 13.08.13 22:10:15
Taky na zmijáka v tý kvalitě nemůžu koukat...
brutusáček - 13.08.13 13:06:30
tak Cameron kromě Avatarů a nějakých těch dokumentů už nic točit nechce.... zmiji sháním v dobré kvalitě :)
D. - 13.08.13 12:48:46
Jsem zvedavej na tu akiru. specielne u tohodle bych se bal ze to dopadne jako obvyklej dvouhodinovej videoklip, ale treba to neposerou :)
bizzaro - 07.08.13 10:40:46
tvl, 4 Avatary a Cerna zmije, uf :D X-Meni gut

Zkus tohle